Mobile Label

červen 14, 2022

Close up image of model applying Volumizing Mascara to her eyelashes.

Pokud jsou dlouhé, plné a výrazné řasy na seznamu vašich přání, budete potřebovat nejen správnou řasenku ale i správnou techniku. Představte si, že k tomu aby vaše řasy docílili o 300% větší objem, potřebujete pouze jeden produkt a dva jednoduché kroky. Naše modelka si to při nedávném testu vyzkoušela pomocí produktu Double-Ended Volume Set a výsledek je neuvěřitelný! 

I když se výsledky u vás mohou trochu lišit v závislosti na stavu vašich řas, podstatná je jedna věc: Naše řasenka pro zvětšení objemu dokáže proměnit tenké, nevýrazné řasy v plné, tmavé a objemné řasy vašich snů.

PROČ ZROVNA NAŠE ŘASENKA DOUBLE-ENDED VOLUME SET

Naším cílem při vytváření řasenky Double-Ended Volume Set bylo vytvořit nejlepší (a jedinečný) produkt svého druhu. Zde je to, čím vyniká:

  • Indigově modrý primer: Modrý odstín rozjasňuje oči a zintenzivňuje sytě černou barvu vrchní vrstvy řasenky.
  • Peptidy a panthenol: Tyto klíčové složky obsažené v podkladové bázi pomáhají posílit a vyživit řasy, zlepšují jejich pružnost a pomáhají předcházet jejich lámání.
  • Biotin a polymery Soft Flex: Tyto složky, které se nacházejí v objemové řasence, zajišťují barevně intenzivní úpravu řas, posilují řasy a umožňují jim rychle a bez námahy dodat délku a objem.
  • Voděodolné složení: Řasenka je ideální pro celodenní nošení, ale přes to se snadno odstraňuje, aniž by poškodila řasy jako jiné voděodolné produkty.
  • Kartáček přesýpacích hodin pro zvětšení objemu: Kartáček na řasy definuje řasy a reaguje na přirozené zakřivení linie řas, čímž dodává řasám takový vzhled, po jakém toužíte.

TECHNIKA S ŘASENKOU PRO DOKONALÉ ŘASY

Pro výrazné řasy stačí rychlý dvoufázový postup:

Vždy je nutné mít čisté a suché řasy. Naneste indigově zbarvený podkladový primer pro zvětšení objemu a hydrataci řas. Začněte u kořínku řas a otáčejte hůlkou směrem nahoru a ven, abyste podklad zapracovali do řas.
Stejnou technikou naneste černou objemovou řasenku. Pro dramatičtější vzhled aplikujte dvě vrstvy podkladové báze. Po zaschnutí první vrstvy aplikujte druhou a poté ihned naneste jednu až dvě vrstvy řasenky. Jen se ujistěte, že produkt zůstává při nanášení vlhký. A máme hotovo!

Už jste tento bestseller vyzkoušeli? Pochlubte se nám s výsledky pomocí našeho produktu Double-Ended Volume set!