Mobile Label

listopad 10, 2022

Image of model with defined curled lashes

Ano, opravdu je to tak! Konečně existuje způsob, jak si natočit svoje přirozené řasy bez nepříjemností a rizika poškození, které si kvůli kleštičkami na řasy můžete udělat. Už žádné tahání a škubání, lámání a třepení, když své drahocenné řasy tvarujete do dokonale natočeného tvaru, abyste dosáhli dramatického vzhledu a délky.

Jo, my víme - nic, nic, nic není víc sexy než natočené řasy, které z vašich očí dělají svůdný pohled.

JDE TO I BEZ KLEŠTIČEK

A teď k věci! Existuje lepší způsob - jemnější způsob, který vaše řasy dokonale natočí a tím je The Curl Effect! Používáním sérum na řasy RevitaLash Advanced jednou denně můžete dosáhnout přirozeného efektu natočení řas. Opravdu!   Přesněji řečeno až o 17º zvýší přirozené natočení řas. To je podstatný rozdíl, který je větší než u mnoha žen s kleštičkami na řasy!

Tajemství spočívá v patentovaném složení RevitaLash Advanced - originálním, jedinečném séru na řasy vyvinuté očním lékařem, které zlepšuje vzhled řas, chrání je před lámáním a zároveň zlepšuje jejich pružnost a pevnost, takže řasy přirozeně prospívají.

Používání kleštiček na řasy není určitě špatně. Pokud používáte opravdu kvalitní kleštičky na řasy, nevidíme na tom nic špatného. Určitě doporučujeme zkombinovat sérum na řasy RevitaLash Advanced s kvalitními kleštičkami, a výsledek bude naprosto k neuvěření!  Levné nebudou tolik fungovat a mohou způsobit více škody než užitku. Pořiďte si takové, které mají ergonomický design, snadno se s nimi manipuluje, jsou kvalitně vyrobené a mají zvýšenou ochranu řas.

 VYZKOUŠEJTE PRODUKTY REVITALASH NA ŘASY:

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner & Serum

KOUPIT

Lash & Brow Masque

KOUPIT

Double-Ended Volume Set

KOUPIT