Mobile Label

listopad 29, 2022

Vymýšlení dárků o svátcích... tak radostné, a přesto tak trýznivé. Vždy se nám zdá, že maminka, teta, sestra, dcera, kolegyně v práci a nejlepší kamarádky už mají všechno, co potřebují? A vy se nechcete uchýlit k nějakému klišé nebo opakovanému dárku, který neodráží, jak moc tito lidé pro vás znamenají. My vás v tom nenecháme! Dovolte nám, abychom vás letos zachránili před vaším dilema s dárky. 

 

DÁRKY, KTERÉ JSOU NEJEN KRÁSNÉ ALE I UŽITEČNÉ!

Pokud vaše nejlepší kamarádka ještě není fanynkou kosmetiky RevitaLash®, je ideální příležitost, abyste jí ukázali, že její řasy a obočí může být ještě krásnější a plnější než předtím.

Zvažte možnost obdarovat ji trojicí nejprodávanějších produktů z našich kolekcí Fan Favorites. Jsou ideální kombinací promyšlenosti a luxusu, díky které se bude cítit milovaná.

Oblíbené produkty s RevitaLash® Advanced
  • RevitaLash® Advanced sérum na řasy (plná velikost)
  • Double-Ended Volume Set mini  ZDARMA
  • Hi-Def Brow Gel mini – Soft Brown + Dark Brown ZDARMA
Oblíbené produkty s RevitaBrow® Advanced
  • RevitaBrow® Advanced sérum na obočí (plná velikost)
  • Double-Ended Volume Set mini  ZDARMA
  • Hi-Def Brow Gel mini – Soft Brown + Dark Brown ZDARMA

Tyto dárkové sady jsou ideálním dárkem pro každého, kdo touží po plných a nádherných řasách a obočí. 

Hlavní hvězdou dárkové sady je světoznámé sérum RevitaLash® Advanced. Pečující sérum obsahuje pokročilou chemii, účinné peptidy a osvědčené rostlinné látky, které pomáhají obnovovat, chránit, posilovat a revitalizovat. Řasy se ze slabých a lámavých stávají silné, zdravé a hydratované. Díky menšímu lámání, větší pružnosti a ochraně před stresovými vlivy prostředí, dosáhnou řasy svého plného potenciálu. 

A nesmíme zapomenout na Curl Efekt®. Ano, opravdu je to tak! Používání séra na řasy RevitaLash® Advanced pomáhá řasy přirozeně natočit a pozvednout.

Druhé nabízené sérum v dárkové sadě je RevitaBrow® Advanced sérum na obočí. Je to celosvětově oblíbené sérum a originální sérum na obočí vyvinuté lékařem a oceněné mnoha cenami, které bylo vytvořeno pro řešení viditelných známek stárnutí obočí. Peptidy, biotin, lipidy a výtažek ze zeleného čaje pomáhají obočí upravovat, posilovat a zjemňovat. Přírodní antioxidanty zvyšují ochranu před nepříznivými vlivy prostředí a živiny pomáhají udržet potřebnou hydrataci. Během chvilky bude obočí vypadat fantasticky. Aplikujte jednou denně dokud s výsledkem nebudete spokojeni.

Chcete dodat řasám dramatičnost a objem? K tomu poslouží druhý produkt z dárkové sady a to řasenka Double-Ended Volume Set. Tato dvojice hydratačního primeru a řasenky během několika minut promění tenké, nevzhledné řasy v nejdelší a nejplnější přirozené řasy vašeho života. Sada se snadno používá, připravuje a zvýrazňuje řasy, zajišťuje jejich délku a objem bez námahy, zatímco pečující složení obsahuje peptidy, panthenol a rostlinné výtažky, které pomáhají posílit každé vlákno, zlepšují pružnost, hydratují a zvyšují přirozený lesk.

Dokonce je vylepšený i aplikátor. Objemový kartáček ve tvaru přesýpacích hodin umožní zvýraznit a zvětšit objem každé řasy. A indigově zbarvený podkladový krém zvýrazní hloubku řasenky, čímž vytvoří jasnější a svůdnější pohled. Je to opravdu jednoduché!

Pro dokončení vzhledu se obraťte na gel na obočí Hi-Def, který vytvaruje každé obočí. Díky pečujícímu složení, které nabízí měkkou a pružnou fixaci, můžete tvarovat a zvýraznit své přirozené obočí s celodenní fixací. A co je na tom nejlepší? Univerzálně lichotivé odstíny (jemně hnědá, tmavě hnědá a čirá) znamenají, že nemůžete udělat chybu. Pro odvážnější vzhled (nebo přirozeně tmavé vlasy) zvolte odstín Dark Brown. Světlejší vlasy určitě odstín Soft Brown. Pro pouhou fixavi zvolte čirý odstín Clear. 

Sečteno a podtrženo? Ať už dohromady, nebo zvlášť, tyto oblíbené produkty se stanou jejími nejoblíbenějšími nezbytnostmi "na cesty"... a možná i nejlepším dárkem této nebo jakékoli jiné sezóny!



Jaký lepší kompliment než delší, plnější a třepetavé řasy jí k novému, zdravějšímu a více sexy obočí patří? Sada pro objem řas s dvojitým zakončením posune její oči na vyšší úroveň. Nejenže je tato sada dvěma kosmetickými přípravky v jednom - podkladovou bází na řasy a řasenkou, ale je ideální pro zesílení jejích přirozených řas a zvětšení objemu. Sytá indigová barva podkladové báze vytváří dokonalý kontrast pro bělejší a jasnější oči. Pokud jsou její řasy nevýrazné, tento podkladový krém a řasenka pomohou zvětšit jejich objem, lesk a délku.

P.S. Když už děláte radost přátelům a rodině, proč si nedopřát dárek v podobě bujných řas a výraznějšího obočí pro sebe? Nezasloužíte si v této sezóně také něco, co si opravdu přejete?

Nakupujte vaše oblíbené produkty:

 

Celebrating Fan Favorites Featuring RevitaLash Advanced

KOUPIT

Celebrating Fan Favorites Featuring RevitaBrow Advanced

KOUPIT